VESKEN

Reol, hvid, 36x23x100 cm (14 1/8x9x39 3/8″). Den passer ind i de mindste badeværelser, men der er masser af plads på hylderne til alle dine toiletartikler fra shampooflasker til sæbe og småting.

Produktdetaljer
Saml hyldeenhed hurtigt og nemt uden værktøj ved at klikke delene sammen.
Hylden har høje kanter på alle sider og holder alt på plads. Perfekt i et lille badeværelse.

Designer David Wahl
Artikelnummer 203.078.67

Godt at vide
Forskellige vægmaterialer kræver forskellige typer befæstelser. Brug fastgørelseselementer, der passer til væggene i dit hjem.

Materialer og pleje
Materiale
Polypropylenplast (min. 20 % genanvendt) , Polypropylenplast (min. 20 % genanvendt)

Pleje

  • Tør af med en mild sæbeopløsning.
  • Tør af med en ren klud.

Sikkerhed og overholdelse
Dette møbel skal fastgøres til væggen med den medfølgende sikkerhedsanordning for at forhindre, at det vælter over, hvis et barn klatrer eller hænger på det.

Bæredygtighed og miljø
Vi ønsker at have en positiv indvirkning på planeten. Det er grunden til, at vi i 2030 ønsker, at alle materialer i vores produkter skal genanvendes eller fornyes og fremskaffes på ansvarlige måder.

Målinger

  • Bredde: 36 cm (14 1/8 “)
  • Dybde: 23 cm (9″)
  • Højde: 100 cm (39 3/8″)
  • Maks. belastning/hylde: 4 kg (9 lb)
  • Afstand mellem hylder: 30 cm (11 3/4 “)

Vores syn på plastik
Plast er et nøglemateriale for IKEA, og det bliver det også fremover. Den er stærk, holdbar, let og alsidig. Det er en hovedkomponent i en stor mængde af vores produkter og har en bred vifte af anvendelser fra overfladematerialer som maling og folie til skruer og hyldepløkke. Der er en masse gyldig bekymring med hensyn til, hvordan plast påvirker miljøet, og hos IKEA tager vi dette meget alvorligt. Som en del af vores større cirkulære rejse og overgang fra jomfruelige fossilbaserede materialer, arbejder vi hårdt på at ændre al plastik i vores boligindretningsprodukter til plast fremstillet af genbrugte og/eller vedvarende råmaterialer.

Kun genanvendt eller vedvarende plast
Plast er oftest afledt af olie og gas, som er ikke-fornybare fossile kilder. Disse kilder fornyer sig ikke og vil i sidste ende blive udtømt. Vores ambition er, at i 2030 skal alt plastik, der bruges i vores produkter, være baseret på vedvarende eller genbrugsmaterialer. Vedvarende plast er lavet af materialer som vegetabilsk olie, majs, hvedekorn og sukkerrør. Genbrugsplast giver os mulighed for at give et andet liv til ikke-biologisk nedbrydelige produkter såsom PET-flasker, der ellers ville ende på lossepladsen. Brug af genanvendelige kilder mindsker også vores afhængighed af olie som råmateriale. I øjeblikket er mere end 40 % af vores plastprodukter baseret på genanvendte og vedvarende materialer, og vores mål er at nå 100 %. Efterhånden som vi tilføjer produkter fremstillet af genanvendte og vedvarende materialer til vores tilbud, håber vi at inspirere andre virksomheder til at gøre det samme.

Udfasning af engangsplastik
Single- brug af plastik forurener økosystemerne, hvis de ikke bortskaffes ansvarligt. Som en del af vores forpligtelse over for mennesker og planeten blev alle engangsplastikprodukter fra det globale sortiment af boligindretninger udfaset i 2020. Dette omfatter varer som tallerkener, kopper og plastiksugerør, der tilbydes i vores restauranter, bistroer og caféer . Disse blev erstattet af engangsartikler fremstillet af 100 % vedvarende kilder.

PET og PP vores mest brugte plastik
Polythylenterephthalat (PET) og polypropylen (PP) er holdbare, hygiejnisk og brudsikker plast. De absorberer meget lidt vand og har god kemikalieresistens. Både PET og PP kan genbruges og genanvendes, hvilket reducerer spild og giver produktet flere liv gennem brug og genbrug. PET er den mest genbrugte plast i verden og kan bruges til mange forskellige formål såsom plastikflasker og -beholdere til emballering af mad og drikke samt til produkter til personlig pleje, lægemidler og mange andre forbrugerprodukter. Hos IKEA bruger vi primært genanvendt PET i kasser, fyldmateriale til tekstiler og køkkenfrontfolie. PET er godkendt af sundhedsmyndigheder som sikkert at bruge til mad og drikke. IKEA bruger genanvendt PET, der er post-consumer baseret, hvilket betyder, at det er baseret på indsamlede og sorterede PET-flasker.

Rent og sikkert
IKEA tager produktsikkerhed meget alvorligt og alle produkter er testet og overholder de strengest mulige love og sikkerhedsstandarder på alle IKEA-markeder. Kunder skal altid føle sig sikre på, at produkter købt i IKEA er sikre og sunde at bruge. IKEA ønsker at minimere eller helt afstå fra brugen af kemikalier og stoffer, der kan være skadelige for mennesker og miljø.

Sammen kan vi gøre mere
Vores rejse mod kun at bruge genanvendt eller vedvarende plastik vil tage noget tid og kræve nye måder at gøre tingene på, men vi er fast besluttet på at tage ansvar og finde nye løsninger. Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at vælge produkter lavet af mere bæredygtige materialer, som kan genbruges igen en dag. Sammen kan vi gøre en stor forskel!

Materiale
Badeværelser kan blive våde…meget våde!
Vi ved, hvor vigtigt det er er at designe de rigtige møbler til forskellige typer badeværelser. Derfor er mange af vores badeværelsesopbevaringsenheder og tilbehør lavet af plastik – perfekt egnet til bruse-/badepladser. Vælg mellem serierne VESKEN, STUGVIK og BOLMEN for et funktionelt badeværelse med ekstra opbevaring – hvor du kan bade, bruse og plaske lige så meget du vil, uden at bekymre dig om at udsætte dine møbler for for meget vand.