Sofaer

Læder og coated stof sofaer

  • Læder tre-sæder sofaer
  • Læder/coated stof tre-sæder sofaer
  • Læder/coated stof to-sæders sofaer
  • Coated stof to-sæder sofaer
  • Modulære læder/coated stof sofaer
  • Læder/coated stof sofaer med chaiselong longues
  • Læder/coated stof hjørnesofaer

Læder & coated stof sofaer
Vi bruger kun den bedste kvalitet læder i vores sofaer , blød, naturlig og ældes yndefuldt. Vores coatede stof er slidstærkt, billigere, men med samme udseende og følelse. Og de er både testet og godkendt for rivestyrke, fleksibilitet og farveægthed, så du kan nyde disse sofaer i mange år.

Læder/coated stof 2-sæders sofaer
Vores lædersofaer har læder af høj kvalitet, med et naturligt look, der ældes med ynde. Og vores coatede stof har den læderfølelse, det er holdbart, billigere og nemt at vedligeholde. Uanset hvad du vælger, får du kvalitet, stil og mange års brug.

To-sæders sofaer i coated stof
Vores coatede stofsofaer er lavet af et materiale specielt udviklet at have udseendet og følelsen af læder. Den er holdbar, mere overkommelig og den tykke belægning gør den nem at vedligeholde. Du får læderlignende kvalitet, stil og mange års brug.

Modulære læder/coated stofsofaer
Vores modulære sofaer er stilfulde og komfortable. Lædersofaerne har læder af høj kvalitet, med et naturligt look, der ældes med ynde. Og vores coatede stof har den læderfølelse, det er holdbart, billigere og nemt at vedligeholde. Uanset hvad du vælger, får du kvalitet, stil og mange års brug.

Læder/coated stof sofaer med chaiselonger
Nyd komfort med stil med vores læder/ coated stof sofaer med chaiselong. Højkvalitets læder med et naturligt look, der ældes med ynde, og vores coatede stof er slidstærkt og nemt at vedligeholde. Chaiselongen giver flere muligheder for at slappe af, så to personer kan slappe af sammen.

Hjørnesofaer i læder/belagt stof
Vores lædersofaer har læder af høj kvalitet med en naturlig udseende, der ældes med ynde. Og vores coatede stof har den læderfølelse, det er holdbart, billigere og nemt at vedligeholde. Uanset hvad du vælger, får du kvalitet, stil og mange års brug.