Et sengebord med vil aldrig forlade din side

Et natbord med vil aldrig forlade din side
Dette enkle sengebord er lige så robust, som det ser ud og giver dig masser af plads til bøger, briller, vækkeure eller smartphoneopladere – der er god plads til ledninger at gå igennem bagpå. SONGESAND er pæn og kompakt og kommer med et enkelt udformet look, der vil bringe et strejf af elegant enkelhed til dit soveværelse. Den er nem at samle og passer perfekt til enhver hvid garderobe eller andre møbler. Du kan placere hængslerne enten til venstre eller til højre, så du kan vælge, hvordan døren skal åbnes. Hylden ovenfor er også ret anvendelig til magasiner, bøger og andre mindre ting, som du skal bruge i nærheden.

SONGESAND Natbord, hvid, 42×40 cm (16 1/2) ×15 3/4”) Døren kan hænges til at åbne enten til højre eller venstre.

Produktdetaljer
En kabeludgang giver dig mulighed for at føre ledningerne ud på bagsiden , så de ikke ses.

Designer IKEA of Sweden
Artikelnummer 203.674.46

Godt at vide
Koordinerer med andre møbler i SONGESAND-serien. Kan suppleres med FIXA klæbende gulvbeskyttere for at beskytte den underliggende overflade mod slid.

Materialer og pleje
Materiale
Sidepanel/ Toppanel: Spånplade, Papirfolie, Plastkanter,
Sokkel/ Dørpanel/ Dørramme: Fiberplade, Papirfolie
Bundpanel / Hylde: Spånplade, Papirfolie
Bagpanel: Fiberplade

Pleje

  • Tør af med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel.
  • Tør efter med en ren klud.

Bæredygtighed og miljø
Af ved at bruge savværksrester og affaldstræ i spånpladen i dette produkt gør vi brug af hele træer og ikke kun stammerne. På den måde passer vi bedre på ressourcerne.

Vi ønsker at have en positiv indvirkning på planeten. Det er grunden til, at vi i 2030 ønsker, at alle materialer i vores produkter skal genanvendes eller fornyes og fremskaffes på ansvarlige måder.