KALLAX Hylde

Elsker du et godt husrenoveringsprogram? Bliv stjernen i din egen episode ved at tage en tv-opbevaringsenhed med hjem til at tackle dit rod. Uanset om du vil have dit tv til at passe ind i en væg med opbevaring eller stå stolt af sig selv, finder du en tv-opbevaringskombination, der passer til dit rum. Lys, kamera, action!

Stående eller liggende – KALLAX-serien tilpasser sig smag, plads, behov og budget. Glatte overflader og afrundede hjørner giver en følelse af kvalitet, og du kan personliggøre reolen med indsatser og kasser.

Produktdetaljer
Det enkle design med rene linjer gør KALLAX fleksibel og nem at bruge derhjemme. De glatte overflader og de afrundede kanter giver reolen et gennemtænkt og solidt udtryk. Hylderne flugter perfekt med stellet for at skabe en stærk og ensartet stil. Den fleksible og tilpasningsdygtige konstruktion gør det muligt for dig at have glæde af din KALLAX i mange år, også når dine behov ændrer sig, eller når du flytter. Vælg om du vil stille den stående og bruge den som reol eller liggende og bruge den som skænk. Vis dine yndlingsgenstande på de åbne hylder eller tilføj indsatser for at skabe en personlig løsning med lukket opbevaring.

Designer Tord Björklund
Artikelnummer 203.518 .84

Godt at vide
Forskellige vægmaterialer kræver forskellige typer befæstelser. Brug fastgørelseselementer, der passer til væggene i dit hjem. To personer er nødvendige for at samle dette møbel. Dette møbel kan tage en maksimal belastning på 55 lbs. på toppen. Kan suppleres med KALLAX indsats, sælges separat. Passer godt sammen med møbler i LACK-serien, der har samme tidløse udtryk og materiale som KALLAX. Komplet med KALLAX understel for at give denne reol et nyt look og samtidig gøre det lettere at støvsuge nedenunder. KALLAX understel sælges separat.

Materialer og pleje
Materiale
Spånplade, fiberplade, papirfolie, honeycomb struktur papirfyld (100 % genanvendt), plastikkant, plastikkant

Pleje

  • Tør af med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel.
  • Tør efter med en ren klud.

Sikkerhed og overholdelse
Dette møbel skal fastgøres til væggen med den medfølgende vægforankring.

Bæredygtighed & miljø
Ved at bruge fiberplader med spånpladeramme og honeycomb-papir som fyldmateriale i dette produkt, bruger vi mindre træ pr. produkt. På den måde passer vi bedre på ressourcerne. Vi ønsker at have en positiv indflydelse på planeten. Det er grunden til, at vi i 2030 ønsker, at alle materialer i vores produkter skal genanvendes eller fornyes og fremskaffes på ansvarlige måder.